Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456
Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 343-1917

SzőnyegtisztításSzeretné alaposan kitisztítani és fertőtleníteni a szőnyegét, de nincs rá sem ideje sem profi szőnyegtisztító gépe?

Aktuális szőnyegtisztítás árak

Jó helyen jár, mert magánszemélyek és cégek részére vállaljuk a szőnyegtisztítást rövid határidővel, több éves tapasztalattal. Ne kísérletezzen a drága és veszélyes vegyszerekkel, bízza ránk a folttisztítást!

Háztól-Házig szolgáltatás: Egyre több ügyfelünk kéri, hogy az irodákban vagy a lakásban található összes szőnyeget egyszerre hozzuk el, tisztítsuk ki és már a tökéletesen száraz állapotában vigyük csak vissza. Ennek megfelelően már magánszemélyként is kérheti a szőnyegek el- és visszaszállítását. Így Ön bármikor össze tud pakolni, illetve nem zavarja senki a szabadidejében. Csak szólnia kell, és mi megyünk a szőnyegekért! 1-2 nappal később pedig már tökéletesen tiszta és atkamentes állapotban kapja vissza őket.

A biztonság számunkra alapvető elvárás minden téren, ezért kizárólag 100%-ig megbízható munkatársakkal dolgozunk együtt. Gyorsan, csendesen, hatékonyan és kulturáltan dolgoznak, ezért bátran beengedheti őket a munkahelyére és az otthonába is.

Hívjon bennünket bizalommal...

  • Ha valóban tiszta szőnyeget szeretne. -- Az egyszerűbb bolti tisztítószerekkel sokszor nem lehet teljes tisztaságot elérni, néhány folt pedig csak speciális szerekkel távolítható el. Ha nem akar feleslegesen kísérletezni, bízza egy tapasztalt szakemberre a munkát!
  • Ha fontos a száradási idő. -- Az olcsóbb gépek látványosan fújják a vizet, de nem képesek a kellő szívóerőt biztosítani. Egy ipari tisztítógép olyan kevés vizet hagy csak anyagban, hogy nem sokkal később már rá lehet lépni a szőnyegre.
  • Ha nem csak tisztítást szeretne, hanem alapos fertőtlenítést is. -- Egyre több a házipor-allergiás ember, mert a szervezetünk túl nagy terhelést kap a mindennapokban a városi környezetben: a rengeteg por, kipufogógáz, dohányfüst... Az egészséges élet egyik alapfeltétele, hogy legalább a zárt terekben a lehető legkisebb legyen a szálló por koncentrációja. A poratka sajnos bárki cipőjéről is beköltözhet és észrevétlenül fertőzi meg lakást.
  • Ha nem akar káros vegyszerekkel dolgozni. -- Amikor csak tehetjük, BIO takarítószerekkel dolgozunk, mert számunkra fontos, hogy a legnagyobb biztonságban legyenek az ügyfeleink! A takarítás során használt szerekről mindig egyeztetünk a megrendelővel!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon vagy kérjen ingyenes visszahívást! Egy pár perces telefonhívással felmérjük az Ön igényeit és a legtöbb esetben már helyszíni kiszállás nélkül is egyedi árajánlatot kaphat.

Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

Padlószőnyeg tisztítása helyszínen 1190 Ft /m2
1290 Ft /m2
1390 Ft /m2
2 oldalas szőnyegtisztítás 1290 Ft /m2
Vékony-vastag műszálas tisztítás helyszínen 1550 Ft/m2
Vékony-vastag műszálas tisztítás Háztól-házig 1650 Ft/m2
Shaggy szőnyegtisztítás helyszínen 1650 Ft /m2
Shaggy szőnyegtisztítás-vegytisztítás-mélymosás-fertőtlenítés háztól-házig 1850 Ft /m2
Gyapjú szőnyegtisztítás helyszínen 1650 Ft /m2
Gyapjú szőnyegtisztítás-vegytisztítás-mélymosás-fertőtlenítés háztól-házig 1850 Ft /m2
Rongy-Viszkóz-Cserege-Kókusz szőnyegtisztítás 1750 Ft /m2
Kézi-gépi perzsa - torontáli szőnyegek tisztítása 1850 Ft /m2
Erősen szennyezett háztól házig (kutya- macska+szőr elázott,hányás, festés utáni tisztítás) Mélytisztítás + atka írtás + fertőtlenítés 2500 Ft /m2
Extra szennyezett kategória: Kutya-macska szőr/pisi/kaki, hányás, penészes, elázott, molyos, pókos/pókhálós, szennyfogó, festés utáni tisztítás.
Ebben az esetben háromszoros mély tisztítás + atkaírtás + fertőtlenítés + moly elleni kezelés van benne!
3500 Ft /m2
Erősen szennyezett, elázott szőnyeg/padlószőnyeg Helyszínen (kaki-pisi-hányás-kutya-macska szőr) 2200 Ft /m2
Szőnyeg tárolása 1000 Ft/nap
Szőnyeg csomagolása 500 Ft/db
SOS szőnyegtisztítás normál szennyezettség esetén aznapi kiszállítással 3990 Ft /m2
SOS szőnyegtisztítás erősen szennyezettség esetén (kutya-, macskaszőr, hányás, stb..) 4990 Ft /m2
Lépcső-tisztítás 1500 Ft /fok
Kiszállítás más címre (nem a felvétel helyére) 3000 Ft /alk

Az Ön neve:
Adja meg a nevét!
Telefonszáma:
Adja meg telefonszámát!
Miben segíthetünk Önnek?
Sajnos csak az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása után küldheti el a személyes adatait.


Ha nem akar kockáztatni és a foltokkal bajlódni, válassza már elsőre is a biztos megoldást.
Garantáljuk, hogy a különbség szemmel látható lesz!

"A kisunokám imád a padlószőnyegen csúszni-mászni, ezért nekünk különösen számít a tisztaság. Még fontosabb, hogy atkamentes is legyen, hogy neki ne alakuljon ki porallergiája. Nekem ez minden pénzt megér, mert az egészség a legfontosabb. Azért választottam Önöket, mert bio tisztítószerekkel is dolgoznak."
K. Ilona | Budapest, IV. kerület

"A munkámból kifolyólag nagyon sokféle ember megfordul az irodámban és nem mindenki figyel arra, hogy milyen tiszta a cipője. Saras időben pedig egyébként is kivédhetetlen a dolog. Ennek ellenére én ragaszkodom a szőnyegekhez, mert sokkal elegánsabb a váró és az iroda. Nagyon elégedett vagyok Zsuzsáék gyorsaságával és megbízhatóságával is, bátran ajánlom őket mindenkinek."
B. Tibor | Budapest, XIII. kerület

Bio kárpittisztítás

Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban Bio tisztítószerekkel dolgozunk a kárpittisztítás soránRészletek >>

"A szőnyegtisztítás egy rémálom számomra, mert az olcsó gépek inkább csak felkeverik a port, a foltokról nem is beszélve. Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot. Maximálisan meg vagyok elégedve! A szőnyeg mintha új lenne, a levegő pedig tiszta maradt."
Hajdú Gyuláné, IV. kerület

"A  kisfiam sajnos házipor-allergiás és szok- szor már aludni sem igazán tudott nyugodtan. Az antiallergén ágynemű sem segített magában az alapos kárpittiszttítás nélkül. Mi hiába próbálkoztunk több mindennel, egyik sem hozott valódi megoldást, ezért kerestünk egy proficsapatatot. Az árak? Nekem a fiam egészsége bármennyit megér, szóval köszönöm szépen!"
Tóth Zoltán, II. kerület

"Prémium szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ezért nem kérdés számunkra az első benyomás fontossága, amikor az irodánkba lépnek. Maximálisan meg vagyok Önökkel elégedve és már több vásárlónknak is megadtam az elérhetőségüket. Külön köszönöm, hogy betartják a megbeszélt határidőket is."
Jakab Zsuzsa, X. kerület

"Őszintén megmondom, én utálok takarítani. Plusz szerintem én vagyok az egyetlen férfi, aki az autóját sem sokta szépítgetni, sőt! Zsuzsáékra szerencsére egyszerre rá tudom bízni a szőnyegtisztítást és az autókárpit takarítását is.Nekem ez így kényemes és az árak is jók. Másokat nem is szívesen engednék be az otthonomba."
Nagy Gábor, XXIII. kerület