Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456
Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 343-1917

Szőnyeg és kárpittisztításnál nálunk a takarításhoz természetesen hozzátartozik az atkamentesítés is!

Talán a legfontosabb a poratka, amit el szoktunk távolítani, erről írnék pár szót.

A poratka elég sok bosszúságot okozhat, többek között fejfájást, álmatlanságot. A poratka egyébként egy ízeltlábú, amit mi szemmel nem fogunk észrevenni. Elég sok ember allergiás a háziporra, aminek az oka kimutatások szerint lehet a poratka ürüléke, ez okoz erős irritációt. Ezen okokból is nagyon fontos az atkamentesítés! Ha szeretne megszabadulni a poratkáktól, keressen minket, nem fog csalódni!

Azt atkák elég hamar meg tudnak telepedni, ágyunkban, matracunkban, ha veszünk egy új bútordarabot otthonra, azt nagyjából 4 hónap alatt belakják az atkák. Gondolom 4 havonta meg azért senki se szeretne új ágyat vagy matracot venni. Maga az atka az emberi bőrhámból táplálkozik, amit mi naponta levedlünk.

Atkából egyébként nagyon sok fajta van, a poratkának is számos rokona létezik. Említettem az allergiát, amibe nagy szerepe van az atkáknak, a két legfontosabb a lisztatka és a valódi házipor atka. A poratka gyorsan, sokat szaporodik, ezért is nehéz elbánni vele, egy nőstény akár 40-50 tojást is képes lerakni, amiből úgy 3 hét alatt meg is lesznek az új poratkák. Önmagában egyébként a poratka élettartama 2-3 hónap.

A poratkák bárhol képesek megtelepedni az ágyunkon, matracunkon kívül a szőnyegben is előfordulnak. A házunk sok pontján megtalálhatóak sajnos. Itt fontos, megjegyezni, főleg az allergiások számára, hogy egyetlen egy gramm háziporban, akár 15 ezer atka is lehet! Az emberi hámszövet, köröm, szőr ez mind ragyogó táplálék az atkák számára, de ha van házi kedvencünk, az ő szőre vagy épp tolla is megfelelő táplálék.

Ön is tehet érte, hogy kevesebb atkája legyen otthon, a rendszeres takarítással és tisztántartással, de sajnos ez nem írtja ki az atkákat. Az otthoni porszívózás során sajnos azt atkák, azok ürüléke és mikroszkopikus gombák nagy része a szőnyegben, kárpitban marad. Ráadásul a hagyományos készülékék, porszívók legtöbbje vissza is fújja a levegőbe az allergén anyagokat. Elég magasan áron lehet kapni, olyan készüléket, ami erre alkalmas.

Tegyük fel a kérdést, hogy a mi otthoni takarításunk elég az atkák eltüntetéséhez? Sajnos nem, a legtöbb gondot az atkák ürüléke okozza, amit a sima porszívónk nem tud feltakarítani. Így ezzel együtt a kellemetlen szagokat, allergiát, akár asztmát nem tudjuk megelőzni. A sima porszívók rácsos gyenge szűrője nem képes megszüntetni a problémánkat. Ezért fontos szakemberhez fordulni! Mi a korszerű felszerelésünkkel és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal segítünk kiirtani az atkákat és ürüléküket!

 

Akkor valójában mi lehet a házipor allergia igazi kiváltó oka?

Sokan szenvednek házipor allergiában is, de csak kevesen tudják, hogy valójában mi is okozza. Maga a házipor allergiát igazából a házi poratka levegőben jutó mikroszkopikus méretű ürüléke okozza. Ez okozza az irritáló, allergiás reakciót, nem maga a házipor! Ez ellen a legjobb módszer, ha felkeres minket és ránk bízza otthona, irodája atkamentesítését!

Az atkamentesítést, évente többször is ajánlatos elvégezni, főleg az allergiások körében, de ha nincs a családban allergiában szenvedő, akkor is minimum évente egyszer érdemes elvégeztetni az atkamentesítést.

Bio kárpittisztítás

Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban Bio tisztítószerekkel dolgozunk a kárpittisztítás soránRészletek >>

"A szőnyegtisztítás egy rémálom számomra, mert az olcsó gépek inkább csak felkeverik a port, a foltokról nem is beszélve. Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot. Maximálisan meg vagyok elégedve! A szőnyeg mintha új lenne, a levegő pedig tiszta maradt."
Hajdú Gyuláné, IV. kerület

"A  kisfiam sajnos házipor-allergiás és szok- szor már aludni sem igazán tudott nyugodtan. Az antiallergén ágynemű sem segített magában az alapos kárpittiszttítás nélkül. Mi hiába próbálkoztunk több mindennel, egyik sem hozott valódi megoldást, ezért kerestünk egy proficsapatatot. Az árak? Nekem a fiam egészsége bármennyit megér, szóval köszönöm szépen!"
Tóth Zoltán, II. kerület

"Prémium szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ezért nem kérdés számunkra az első benyomás fontossága, amikor az irodánkba lépnek. Maximálisan meg vagyok Önökkel elégedve és már több vásárlónknak is megadtam az elérhetőségüket. Külön köszönöm, hogy betartják a megbeszélt határidőket is."
Jakab Zsuzsa, X. kerület

"Őszintén megmondom, én utálok takarítani. Plusz szerintem én vagyok az egyetlen férfi, aki az autóját sem sokta szépítgetni, sőt! Zsuzsáékra szerencsére egyszerre rá tudom bízni a szőnyegtisztítást és az autókárpit takarítását is.Nekem ez így kényemes és az árak is jók. Másokat nem is szívesen engednék be az otthonomba."
Nagy Gábor, XXIII. kerület