Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456
Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 343-1917

kárpittisztításSzőnyegtisztítás mellett helyszíni kárpittisztítást és matractisztítást is vállalunk - akár vegyszermentesen is! Munkatársainkban itt sem fog csalódni, a precíz minőségi munka nálunk alapfeltétel. Kizárólag a legmegbízhatóbb, legmodernebb gépekkel dolgozunk!

Aktuális kárpittisztítás árak

Az emberi szem nagyon gyorsan hozzá tud szokni, ha megváltozik egy színárnyalat a környezetében. A legtöbb ügyfelünk először szinte el sem hiszi, hogy az addig tisztának és "eredeti állapotúnak" gondolt kanapéján vagy fotelén milyen szembetűnő nyomot tud hagyni már az első alapos áttisztítás is.

Egy irodában, váróban vagy szállodában rendkívül kellemetlen tud lenni, ha az ügyfeleknek egy koszos, poros, rossz szagú kanapéra vagy székre kell leülniük! Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember az élete jelentős részét a munkahelyén tölti, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között. Az elhanyagolt bútorok nem csak igénytelenséget sugallnak, de komoly egészségügyi kockázattá is válhatnak az évek során.

Míg egy szőnyeget vagy függönyt akár hagyományos módszerekkel is ki lehet tisztítani és szárítani, addig egy bútornál mindenképpen szükséges egy profi gép és a tapasztalt kezelőszemélyzet, aki ismeri az anyag típusát, a szükséges tisztítószerek fajtáját és mennyiségét.

Ha az otthonában van szüksége egy alapos takarításra, akkor is keressen bennünk, szívesen kimegyünk magánlakásokra is. A háztartásokban a poratka a legnagyobb kihívás, amit csak tovább fokoznak a háziállatok az elhullatott szőrszálaikkal. Az allergiát okozó poratkát "házi módszerekkel" szinte lehetetlen kiirtani sajnos.

Mi több éves tapasztalttal tudjuk elvégezni ezt a feladatot ott és akkor, ahogyan Önnek jó. Bízza ránk a takarítást és dőljön hátra kényelmesen otthonában vagy koncentráljon munkaidőben arra, amihez a legjobban ért - a saját vállalkozására!

Ha tehát úgy gondolja, hogy ráfér ágyára, fotelére, székére vagy autója kárpitjára egy alapos tisztítás, akkor keressen fel minket mielőbb! Kérjen egy kockázatmentes árajánlatot, mert mi már elsőre is a legjobb megoldást garantáljuk Önnek.

Munkaidőben: +36 (70) 670-4456 | Vincze Zsuzsanna

Vagy kérjen visszahívást és néhány órán belül egyeztetünk Önnel telefonon.

Kárpittisztítás árak

 
Ülőgarnitúra Bútor kárpittisztítás ülőfelületenként 4.500 Ft-tól
L- alakú sarokkanapé tisztítása 16.000 Ft-tól
Fotel tisztítás 8.000 Ft/db
Rekamié- Ülőgarnitúra (1szem) 15.500 Ft-tól
Étkező székek tisztítása, Ülőfelület 3.500 Ft/db
Étkező székek tisztítása, Ülőfelület + Háttámla 4.500 Ft/db
Irodai székek kárpitozott felületének tisztítása 3.500-4000 Ft/db
Sarok garnitúra kihúzható ágybetét tisztítása-fertőtlenítése 4000-6000 Ft/db
Párna tisztítása 2000-3000 Ft/db
Kárpit fertőtlenítés- Antibakteriális eljárással ülőfelületenként 4500 Ft-tól
Franciaágy tisztítása 18.500 Ft /db
Fejtámla tisztítása szimpla 2000 Ft /db
Franciaágy fejtámla tisztítása 3000 Ft /db
Puff tisztítása (mérettől függ) 4000-5500 Ft/db

Az Ön neve:
Adja meg a nevét!
Telefonszáma:
Adja meg telefonszámát!
Miben segíthetünk Önnek?
Sajnos csak az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása után küldheti el a személyes adatait.


"Egészen elképesztő volt több éves használat után először szembesülni azzal, hogy milyen is a kanapénk valódi színe! Meg se gondoltam volna, hogy ennyi árnyalattal kis fog világosodni. Hihetetlen volt látni a gép alján az összegyűlt szennyeződéseket, hogy nem tudtuk azt eddig kiszedni belőle? Azóta jobban odafigyelünk és legalább évente kérjük az alapos takarítást. Köszönjük!" N. Gábor | Budapest, III. kerület

"Sajnálom a pénzt egy megbízható takarítógépre, mert olyan ritkán van csak rá szükség. Minek álljon benne az ember pénze? Aztán meg úgyis akkor fog elromlani, amikor lejárt a garanciája. Inkább hívok néha egy szakembert, a megspórolt pénzből pedig elmegyek nyaralni! :)" Sz. Zsófia | Dunakeszi

Bio kárpittisztítás

Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban Bio tisztítószerekkel dolgozunk a kárpittisztítás soránRészletek >>

"A szőnyegtisztítás egy rémálom számomra, mert az olcsó gépek inkább csak felkeverik a port, a foltokról nem is beszélve. Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot. Maximálisan meg vagyok elégedve! A szőnyeg mintha új lenne, a levegő pedig tiszta maradt."
Hajdú Gyuláné, IV. kerület

"A  kisfiam sajnos házipor-allergiás és szok- szor már aludni sem igazán tudott nyugodtan. Az antiallergén ágynemű sem segített magában az alapos kárpittiszttítás nélkül. Mi hiába próbálkoztunk több mindennel, egyik sem hozott valódi megoldást, ezért kerestünk egy proficsapatatot. Az árak? Nekem a fiam egészsége bármennyit megér, szóval köszönöm szépen!"
Tóth Zoltán, II. kerület

"Prémium szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ezért nem kérdés számunkra az első benyomás fontossága, amikor az irodánkba lépnek. Maximálisan meg vagyok Önökkel elégedve és már több vásárlónknak is megadtam az elérhetőségüket. Külön köszönöm, hogy betartják a megbeszélt határidőket is."
Jakab Zsuzsa, X. kerület

"Őszintén megmondom, én utálok takarítani. Plusz szerintem én vagyok az egyetlen férfi, aki az autóját sem sokta szépítgetni, sőt! Zsuzsáékra szerencsére egyszerre rá tudom bízni a szőnyegtisztítást és az autókárpit takarítását is.Nekem ez így kényemes és az árak is jók. Másokat nem is szívesen engednék be az otthonomba."
Nagy Gábor, XXIII. kerület