Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456
Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 343-1917

Padlószőnyeg tisztításra vagy irodai szék tisztításra van szükség az irodájukban, intézményükben?

Jó helyen jár! Sok éves tapasztalattal, profi gépekkel és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk akár kisebb irodák, közintézmények, de akár több ezer négyzetméteres irodaházak, szállodák, hajók teljes szőnyegtisztítását és kárpittisztítását is. Ügyfeleink között szerepelnek önkormányzatok, kórházak, irodaházak, szállodák, nagykövetségek, állami szervek, alapítványok, rendőrségek, nemzetközi hajók, stb.

Hogyan történik legtöbbször egy cégnél a padlószőnyeg tisztítás?

Olyan profi, mobil gépünkkel megyünk ki Önökhöz, amely amely a tisztítás során egyben a porszívózást is elvégzi, így arra előzőleg nincs szükség. A tisztítás során mély tisztítást, atkairtást és fertőtlenítést végzünk minden esetben! Gépünk lemegy szálmélységig, majd visszaszívja a szennyezett vizet egy másik tartályba! Makacsabb szennyeződésekre is van speciális tisztítószerünk!

Az igen durva szennyeződéseket is magas hatásfokkal tudjuk eltávolítani.

Mivel kell vigyáznia?

Sokszor az iroda- vagy intézmény vezető eldönti, hogy szükségük van a padlószőnyeg vagy az irodai székek tisztítására. Kiadja a feladatot egy beosztottnak, aki bekér pár árajánlatot a környékbeli cégektől. Ezek többsége ki sem megy a helyszínre felmérni az állapotot és a berendezettséget, így később számtalan félreértés és probléma lehet! A beosztott vagy a cégvezető kiválasztja az egyik legolcsóbb – sokszor irreális – árajánlatot, és megrendeli a tisztítást. A munka végeztével pedig rosszkedvűen hallgatja a magyarázkodást, nézi a visszamaradt foltokat. De már nincs mit tenni: aláírta a megrendelőt, a munka valamilyen minőségben el van végezve.

Mi nem így dolgozunk! Miben vagyunk mások mint a versenytársaink?

  • Pontos árajánlat: nagyobb irodák, egységek megrendelése esetén személyesen mérjük fel a szőnyegek/bútorok állapotát! A kiajánlott ár később sem módosul.
  • Kiváló ár-érték arány: Valószínűleg nem a mi ajánlatunk lesz a legolcsóbb, de itt is érvényes a közmondás ( olcsó húsnak híg a leve) vagyis az olcsóval nem biztos hogy jól is járnak , tapasztalatból beszélek. Dolgoztunk már pár kókler cég után!
  • Gyorsaság: A megrendelés, a felmérés és a munkavégzés folyamatán gyorsan végigmegyünk. Nem ígérünk többet, mint a szabad kapacitásunk.

Kérem, tekintsék meg Galériánkban a referencia munkáinkat.

Az irodákban lévő padlószőnyegeket csak helyileg lehet tisztítani. A szőnyegtisztítást mobil szőnyegtisztító géppel végezzük. Szőnyegtisztítást vállaljuk rendszeresen és alkalmi nagytakarításként is. Ha Ön szeretné megbízható cégre bízni az irodai szőnyegek, kárpitok tisztítását, vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatjuk a részletekről és árainkról, vagy egyszerűen és gyorsan kérhet árajánlatot az árajánlat kérés menüpontban vagy emailban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Csak a rendszeresen karbantartott padlószőnyeg esetén várható jó eredmény.

Néha előfordul, hogy marad valamennyi világosabb vagy sötétebb folt a padlószőnyegen. Ez abból adódhat, hogy rendkívül nagy forgalmú a hely, (pl. a bejárati ajtó előtti pár m2-es padlószőnyeg rész), és kikopik, vagy ha nagyon elhanyagolnak egy padlószőnyeget és sok-sok évig nem tisztíttatják ki, ezért túlkoszolódik és beleég a kosz az anyagba. Ha ez várható, akkor ezt minden esetben még a tisztítás megkezdése előtt jelezzük a megrendelőknek!

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérem keressen bizalommal a fenti telefonszámon vagy a kapcsolat menüben és állunk rendelkezésére!

Bio kárpittisztítás

Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban Bio tisztítószerekkel dolgozunk a kárpittisztítás soránRészletek >>

"A szőnyegtisztítás egy rémálom számomra, mert az olcsó gépek inkább csak felkeverik a port, a foltokról nem is beszélve. Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot. Maximálisan meg vagyok elégedve! A szőnyeg mintha új lenne, a levegő pedig tiszta maradt."
Hajdú Gyuláné, IV. kerület

"A  kisfiam sajnos házipor-allergiás és szok- szor már aludni sem igazán tudott nyugodtan. Az antiallergén ágynemű sem segített magában az alapos kárpittiszttítás nélkül. Mi hiába próbálkoztunk több mindennel, egyik sem hozott valódi megoldást, ezért kerestünk egy proficsapatatot. Az árak? Nekem a fiam egészsége bármennyit megér, szóval köszönöm szépen!"
Tóth Zoltán, II. kerület

"Prémium szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ezért nem kérdés számunkra az első benyomás fontossága, amikor az irodánkba lépnek. Maximálisan meg vagyok Önökkel elégedve és már több vásárlónknak is megadtam az elérhetőségüket. Külön köszönöm, hogy betartják a megbeszélt határidőket is."
Jakab Zsuzsa, X. kerület

"Őszintén megmondom, én utálok takarítani. Plusz szerintem én vagyok az egyetlen férfi, aki az autóját sem sokta szépítgetni, sőt! Zsuzsáékra szerencsére egyszerre rá tudom bízni a szőnyegtisztítást és az autókárpit takarítását is.Nekem ez így kényemes és az árak is jók. Másokat nem is szívesen engednék be az otthonomba."
Nagy Gábor, XXIII. kerület