Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

Ózonos légtisztítás

A kezelés megszünteti a

- baktérium
- vírus
- penész
- allergén
- szag
- oldószermaradványok jelenlétét.

Mire jó az ózonkezelés:

- vírusok elpusztítására
- baktériumok eltüntetésére
- gombák, penész megszűntetésére
- allergiás környezet tisztítására
- atkák ellen - dohányzás - füst szag - doh szag visszamaradt szagára

állatok - emberek utáni kellemetlen szagok eltüntetése, megszüntetése (vizelet-ürülék) 

- és biztosan sok minden kimaradt a felsorolásból .... 

Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli tisztítás a nagyteljesítményű ipari légtisztító gép segítségével történik. Nem kell drága eladó légtisztító készülék megvásárlásával törődni, mi az ön által kiválasztott helyszínen a legmodernebb ózongenerátorral tisztítunk. A nagyteljesítményű légtisztító berendezés segítségével a kezelés rendkívül rövid ideig tart. Az allergia kialakulása ellen is, és a már kialakult allergia ellen is hasznos alternatív kezelés az ózonnal való penészmentesítés, allergénmentesítés.

A mérgező ózongáz elpusztít minden ismert baktérium és vírus fajtát, legyen az a felületeken található szalmonella baktérium, a klímaberendezésben gyakran előforduló legionella baktérium, esetleg az influenza vírus vagy a nátha vírus. A hagyományos ózonos légtisztító berendezések után a mérgező ózon a helyiségben maradva mérgezi a bentlévőket. Az általunk használt bio eljárás a fertőtlenítésre használt ózont a folyamat végén visszaalakítja oxigénné. Az illatosító készülékek, spray-k általában csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a bűz gyorsan visszatérhet. Az ózon oxidálja a szagot okozó molekulákat is, legyen az füstszag, beázás utáni szag, kellemetlen állati vagy emberi szag. Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen lakás, szoba, ház, iroda, üzlet, autó, hajó, lakókocsi belső terének a fertőtlenítésére.

Több, mint 10 év ózonos tapasztalattal, professzionális géppel dolgozunk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. 
 

Fertőtlenítés ózonnal, baktérium, vírus, gomba ellen.

Az ózon jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A hagyományos vegyszerekkel szemben az ózon ellen a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást kialakítani.
Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli fertőtlenítés a nagyteljesítményű ipari ózongenerátor segítségével történik.

Hol és mikor ajánlott a fertőtlenítés ózonnal?

Fertőtlenítés ózonnal, baktérium, vírus, gomba ellen

Ahol a vegyszeres fertőtlenítés nem, vagy csak nehezen megoldható. Például olcsóbb, és egyszerűbb a konyha padlójára leeső húst hypóval felmosni, viszont egy fertőző beteg után, vagy egy csecsemő születése előtt az egész lakás fertőtlenítése ózonnal a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás. Az ózon képes fertőtleníteni azokat a felületeket, tárgyakat is, melyeket hagyományos módon csak nehezen lehet, így például el tudja pusztítani a mindenre lerakódó, és bejutó porban jelenlevő penészgomba spórákat, akár a klímákban, szellőző csövekben, elektromos készülékekben. Az apró kórokozók meg tudnak tapadni a falak felületén, és a simának látszó tárgyakat is belepik. A gombák spórái akár ezer évig életképesek maradnak, de a kedvezőtlen körülmények közé kerülő baktériumok is betokozódva képesek kivárni a megfelelő életfeltételeket.

Az ózonos fertőtlenítés korlátai

Az ózon légnemű, a nagyteljesítményű ventilátornak köszönhetően képes gyorsan eljutni a kezelt szoba legtávolabbi részébe is, de az anyagoknak csak a felületét, vagy felülethez közeli részét tudja fertőtleníteni. Ez általában elég is ha a kórokozók a levegővel kerültek be, vagy terjedtek szét a helyiségben, autóban, mint pl. fertőző beteg jelenléte, vagy egy másik szobából átjutó penész spórák esetén. Az ózon fertőtlenítő hatása ideális megoldást nyújt amikor egy nem porózus felületet kell fertőtleníteni, mint például a klímák fémből készült hőcserélője, vagy a szellőző járatok.

Bizonyos esetekben az ózonkezelést hagyományos tisztítással, fertőtlenítéssel kombinálva kell használni. Ilyen esetek mikor a fertőzést okozó anyag (vér, vizelet, bomló dolgok) porózus szerkezetű felületre jutott, mint autókárpit, szőnyeg, fa, bőr, fal.


Ózonos szagtalanítás, kellemetlen szagok elleni kezelés

A hagyományos illatosítás legtöbbször csak elfedi a szagokat, így az illat elillanása után újra érezni lehet a büdöset. Szellőztetéssel a szagok csak nagyon hosszú idő után, vagy akár egyáltalán nem szűnnek meg. Az ózonos szagtalanítás a nagy mennyiségű ózon használatával képes lebontani, ezáltal megszüntetni rendkívül sokféle kellemetlen szagot. Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer. Ha oxidálható anyagokkal érintkezik, például szagmolekulával, szagot okozó baktériummal, gombával akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Képes kapcsolatba lépni a füstszagot, cigiszagot okozó vegyületekkel, és vegyileg lebontani azokat. Hasonlóan viselkedik bizonyos oldószerekkel, vegyszerekkel, valamint állati, vagy emberi szagokkal is.


Penészmentesítés ózonnal, mit tehet a penész ellen?

Önnek is gondot okoz a penész?
Nem tud már mit tenni a folyton visszatérő penész ellen?
Keres egy 100%-os megoldást?

Alegtöbb cég azt állítja, hogy terméke végleges megoldást kínál a penészgomba ellen. Talán Ön is a tökéletes penészgátló eljárást keresi. A valóságban ilyen szer nem létezik. Amíg a penész kiváltó oka, a magas páratartalom, nedvesedés nincs megszüntetve, a gombásodás újra jelentkezni fog.

Penészmentesítés ózonnal

Olvasson tovább, és megtudja, hogy:

 • Miért jó az ózonos fertőtlenítés.
 • Miért lesz egyáltalán a fal penészes.
 • Milyen veszélyeket rejt, ha elhanyagolja a penészedést
 • Mit tehet a penész ellen.
 • Milyen lehetőségek vannak a penészgomba elpusztítására akár házilag, akár szakemberek segítségével.

Penészmentesítés ózonnal

Az ózonos kezelés során a kezelt helyiséget nagy koncentrációjú ózon gáz tölti ki, amely jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Az ózon elpusztítja még a levegőben lévő spórákat is.
Az ózonos tisztítási teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli fertőtlenítés a nagyteljesítményű ipari ózongenerátor segítségével történik.
 A folyamat végén az ózont visszaalakítjuk oxigénné, így biztosítva, hogy semmilyen egészségre káros anyag ne maradjon a helyiségben, és szinte azonnal használatba vehető legyen.

A fertőtlenítés az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által. Megakadályozza a gombák sejtnövekedését, a vírusok sejtekhez kapcsolódásának akadályozásával pedig a vírusok szaporodása ellen hat.

 
Az ózonos tisztítás a dohszagot is megszünteti, és segít helyreállítani a lakás mikroklímáját, ami folyamatosan hatással van légzőszerveinkre, vérkeringésünkre, immunrendszerünkre, valamint nagymértékben befolyásolja alvásunk minőségét is.
 
Az ózonos kezelést érdemes kombinálni a penészes fal valamilyen klóros, vagy egyéb biocid hatású penészlemosó szerrel való alapos lemosásával, ami képes bejutni a fal pórusaiba is, és a mélyebbre jutó gombafonalakat is el tudja pusztítani!
A penészirtó szerrel a fal érintett részénél jóval nagyobb területet kell kezelni, mert a gombafonalak messzire elérhetnek. Csak vegyszertől nedves felületről kaparja le a penész nyomait, különben a spórák szétszóródnak! A lekapart, megcsiszolt felületet ismét fújja be, majd hagyja megszáradni.
Ha van rá mód, az ózonos penészmentesítést a penészlemosás után, de még a festés előtt érdemes végezni!
 
Penész okozta betegségek

A penészgombák spórái a levegőben mindig jelen vannak. Ezeket a szálló gomba spórákat ha akarjuk, ha nem, belélegezzük. Bár nem mindegyik spóra mérgező, szinte az összes irritációt okoz. A főként télen jelentkező tüneteket gyakran tévesen megfázásként kezelik. Kezdetben szemszárasság, orrfolyás, orrdugulás, torokkaparás, köhögés jelentkezik. Megfelelő kezelés, és a tartósan penészedő, dohos lakás esetén az arcüreggyulladás, allergia, asztma, és más krónikus légúti betegségek kialakulása mellett, depresszió, szív- és érrendszeri megbetegedések, bőrproblémák, csont- és ízületi megbetegedések is jelentkezhetnek.

A penészes lakásban élő gyermekeknél 62%-kal gyakoribb volt a bronchitiszes,
67%-kal az asztmás,
67%-kal az allergiás,
70%-os volt a neurotikus, depressziós panaszok többlet-kockázata,
A betegség fogalmát ki nem merítő különféle gyermekkori panaszokat is 37%-kal nagyobb arányban jelezték.
A penész nemcsak allergiát okoz, de a többi allergénnel szemben is érzékenyebbé tesz. Így más típusú allergiák is kialakulhatnak. Legyengült immunrendszernél, akár még felnőtteknél is képesek egyes penészfajták a tüdőszövetet is megtámadni, ami súlyos esetben halálos is lehet. 


Klímatisztítás, autóklíma tisztítás

Klímatisztítás, autóklíma tisztítás
A klímaberendezés optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A gombák mellett a különböző baktériumok (pl. legionella) is kedvelik a klímarendszer nedves, nehezen hozzáférhető részeit. A légáram a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet.
Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.
A 15 perces kezelés megfelelő !!!
Az ózonos fertőtlenítő eljárás az egyéb illatosítókkal ellenében nem csak elfedi, hanem véglegesen megszünteti a kellemetlen szagot az utastérben, a ülésszövetekben szőnyegekben és a szellőző rendszerben. (pl. dohányszag,, dohos szag, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga).  
 

Splitklíma tisztítás ózonnal

A lakásokban, irodákban lévő splitklíma tisztítás is történhet a helyiséget betöltő ózon segítségével, ha a teljes helyiség fertőtlenítése is fontos. Ilyenkor az ózon átjárja az egész klímaberendezést, és a szobát is, teljesen fertőtlenítve, csírátlanítva azt. A kezelés végén csak a “friss, tiszta illat” marad.


Most, hogy már 5 éve foglalkozunk ózonos fertőtlenítéssel, már szinte mindenki egyetért abban, hogy az autóklíma tisztítás ózonnal a leghatékonyabb, ha megfelelő teljesítményű ózongenerátorral végzik. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, sokkal erősebb fertőtlenítő hatása van, mint a klímatisztító habnak. A sokak által használt klímatisztító spray, más néven bomba klímatisztító hatásfoka szinte említésre sem méltó, leginkább az elszaporodott baktériumok, és gombák okozta kellemetlen büdöset nyomja el átmenetileg egy illatanyag segítségével.

Hogyan történik az ózonos autóklíma tisztítás?

Az autóba beteszünk egy nagy teljesítményű ózongenerátort. Itt fontos az, hogy ez valóban egy nagy teljesítményű, ipari készülék.A belső keringtetésre állított szellőzőrendszer, a nagy koncentrációjú ózont kezdi el keringetni a járműben, így nemcsak a teljes légkondicionálót és a szellőzőjáratokat, de még az utasteret is fertőtleníti. Elpusztítja a rendszerben elszaporodó baktériumokat, gombákat, megszünteti a tőlük lévő kellemetlen, furcsa szagokat!


Az ózonos tisztítás menete

Az ózonos tisztítás menete

-Ön kiválasztja, hogy melyik területet szeretné tisztíttatni. Ez lehet autó, az egész lakás, vagy csak egy szoba, pl. gyermekszoba, iroda.

-Felhív minket a 0670/6704456 -es számon

-Minden élőlényt el kell távolítani a helyiségből, legyen az állat vagy növény.

-Szakemberünk elhelyezi az ózongenerátort a szoba megfelelő helyén, majd a készüléken beállítja a szükséges paramétereket.

-Mindenki elhagyja a helyiséget mielőtt megkezdődik az ózon termelődése. A normális oxigénszint helyreállítását a nagyteljesítményű légtisztító gép önállóan elvégzi a kezelési ciklus végén. A teljes kezeléshez a helyiség  méretétől függően általában 15-30perc szükséges.

-A gép jelzi a biztonságos ózon szintet, ekkor távolítjuk el a készüléket a helyiségből, 5-10 perc szellőztetés és ezután ön ismét használatba veheti tulajdonát.

A gép kezelőjét önnek nem kell egy pillanatra sem egyedül hagynia a lakásban!


ÁRAK:

ÓZONOS fertőtlenítés, szagtalanítás, penészmentesítés, klíma tisztítás

AUTÓ FERTŐTLENÍTÉS ÁR:

AUTÓ BELTÉR 15 PERCES TISZTÍTÁSA. (AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS)

9999 FT/ALKALOM

AUTÓ BELTÉR 30 PERCES TISZTÍTÁSA. (ERŐS SZENNYEZÉS, SZAGOK MENTESÍTÉSE)

14.999FT/ALKALOM

Cégeknek 10 autó felett kiszállással flottakedvezményt biztosítunk!


Lakás, ingatlan ózonos tisztítás árak

LAKÁS, INGATLAN ÓZONOS TISZTÍTÁSI ÁRAK (NÉGYZETMÉTERBEN) 

NORMÁL ÁR (GYENGÉN, VAGY KÖZEPESEN FERTŐZÖTT, BÜDÖS HELYISÉGEK ESETÉN)

INTENZÍV FERTŐTLENÍTÉS ÁRA (NAGYON INTENZÍV SZAGOK, ERŐSEN PENÉSZES FALAK ESETÉN JAVASOLT)

Ingatlan ózonos tisztítás 30 négyzetméterig

23 000 Ft/alkalom

31 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 50 négyzetméterig

31 000 Ft/alkalom

41 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 75 négyzetméterig

39 000 Ft/alkalom

51 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 100 négyzetméterig

47 000 Ft/alkalom

61 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 125 négyzetméterig

55 000 Ft/alkalom

71 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 150 négyzetméterig

63 000 Ft/alkalom

81 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 175négyzetméterig

71 000 Ft/alkalom

91 000 Ft/alkalom

Ingatlan ózonos tisztítás 200 négyzetméter felett

71 000 Ft + 25 négyzetméterenként 8000 Ft/alkalom

91 000 Ft + 25 négyzetméterenként 10 000 Ft/alkalom

Lakókocsi, hajó ózonos tisztítása 50 négyzetméterig

25 000 Ft/alkalom

35 000 Ft/alkalom

 

Általános gyakori kérdések

Ez is egy légtisztítókat forgalmazó cég?

A cégünk nagyteljesítményű ipari légtisztítóval vállal tisztítást az ön otthonában, vagy autó, lakókocsi, hajó esetén egy megbeszélt helyen. A gép vegyszer nélkül, ózon felhasználásával működik A legfontosabb, hogy önnek nem kell megvásárolnia semmilyen drága gépet, elég megrendelni a szolgáltatásunkat, és mi a legmodernebb készülékkel tisztítjuk, szagtalanítjuk az igényelt területet.

Kezelés után mit lehet érezni a szobában, autóban?

Az emberek már egészen kis ózonkoncentrációt is szagról megéreznek. A fertőtlenítésre használt ózont a folyamat végén visszaalakítjuk oxigénné, de a tisztítás után az ózon után maradó, a klórhoz hasonló szag érezhető, hasonló mint az uszodákban, ez az amit érzünk, a “friss, tiszta illat”, a vihar után.

Marad-e a tisztítás után valami egészségre káros anyag a helyiségben?

Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli tisztítás a nagyteljesítményű ipari légtisztító gép segítségével történik. Nem használunk fel semmilyen kemikáliát, sem klórt, sem egyéb tisztító, vagy fertőtlenítő szert, csak ózont.
Az általunk használt bio eljárás a fertőtlenítésre használt ózont a folyamat végén visszaalakítja oxigénné.

Milyen gyakran szükséges megismételni a kezelést?

A szagokat okozó molekulák, vagy a penészgombák spórái hagyományos szellőztetéssel nem szüntethetőek meg, szaguk, és káros hatásuk gyorsan újra jelentkezik. Az ózon elpusztítja a szagmolekulákat, megszünteti a penészgomba, vírus, baktérium jelenlétét. Természetesen a falak nedvesedése esetén idővel a penész újra jelentkezik, végleges felszámolása csak a kiváltó ok megszüntetésével lehetséges. Amennyiben a szagok, vagy kórokozók csak a tárgyak felületén jelentkeznek, akkor egyetlen ózonkezelés is elegendő. Ha a szennyeződés teljesen átjárta az anyagot, akkor ismételt ózonkezelésre lehet szükség.

Gyakori kérdések a szagtalanításról

Cigiszag, füstszag van az autóban, mit tegyek ellene?

Ha önnek egy erősen cigarettaszagú autója van, akkor a teendők helyes sorrendje:

 1. Alapos porszívózás
 2. Ózonos szagtalanítás
 3. 2-3 hét várakozás, hogy előjön-e a szag valamennyire, ha igen, akkor újbóli ózonos kezelés 

A füstszag, égett szag, cigaretta szag megszüntetés leghatékonyabb módszere:

 1. A csiszolható felületek csiszolása Az esetleges kormot mindenképpen el kell távolítani!
 2. A nem csiszolható részek, mint például bútorok száraz portalanítása, a szőnyegek porszívózása
 3. Ózonos kezelés a szagok ellen
 4. 2-3 hét várakozás, hogy előjön-e a szag valamennyire, ha igen, akkor újbóli ózonos kezelés
 5. Szőnyegek nedves tisztítása

Meg tudja szüntetni az eljárás a penészszagot?

A dohos szag megszüntetése elég összetett folyamat, ennek egyes részeit magunk is el tudjuk végezni, de van amihez szakember kell. Ha dohos szagot érez, biztos lehet benne, hogy valahol penész van. A fehér falon a fehér színű penészt elég nehéz észrevenni, lehet hogy csak mintavétel kitenyésztésével kimutatható. Sokszor nem látható helyen bújik meg, a parketta alatt, gipszkarton mögött, szekrény hátulján, könyvekben, ruhákban. Az ózon el tudja pusztítani a penészt a felületeken, és ezzel megszűnik a penészszag, dohszag is, de ha eldugott helyen a penészt nem éri az ózon, mint például a parketta alatt, a szag néhány héten belül előjöhet.

Lefújtam a falat penészölő szerrel, szépen el is tűnt a penészfolt, miért jó ha még ózonnal is fertőtlenítik a lakást?

A penészgombák spórákkal szaporodnak, melyek a levegőben lebegnek, zárt terekben mindenhova eljutnak, majd lerakódnak a felületekre. A spórák ilyen nagy mennyiségű belégzése egészségkárosodást okozhat. A folyékony szerekkel általában el lehet pusztítani a látható penészt, viszont a szétszóródott spórákat nem lehet minden tárgy felületén, a falakon, bútorokon eredményesen megölni. A légnemű ózon nemcsak szinte mindenhova eljut, de még az egyik legerősebb fertőtlenítő is egyben, mely jóval erősebben fertőtlenít, mint a falra fújt klór.

A beépített szekrényeket nem tudom elhúzni a faltól, a mögötte lévő penészt is megöli az ózon?

Az ózon gáz halmazállapotú, így bejut a szekrény mögé is, de hatását csak a felületeken, és azok közelében fejti ki. A penész a gombafonalakkal beleszövi magát az anyagokba, néha egészen mélyen, akár a teljes vakolat vastagságában is. A folyékony klóros, vagy klórmentes gombaölő, penészölő szerek képesek lehetnek elég mélyre behatolni a falba, és ott a gombafonalakat is elpusztítani.
Ha a folyékony vegyszeres kezelés nem történik meg, mert nem lehet elhúzni a szekrényt, csak a felületek közelében lévő gombák ellen hat az ózon, a penész néhány hét, esetleg 1-2 hónap után regenerálódik.

A falhoz tolt szekrény hátulja is penészes lett, azzal mit lehet tenni?

A falat könnyen le lehet kenni folyékony penész elleni szerrel, de a farostból készült bútor hátlapot megmenteni a penésztől már nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy a fa rostjai közé bejutó gombafonalak elpusztuljanak, az egész anyagot át kell itatni a vegyszerrel, ritkán elég csak a felületét áttörölni. Sajnos az ilyen anyagok nem viselik el a nedvességet ilyen mennyiségben, szétáznak, tönkremennek. Természetesen lehet próbálkozni, de sajnos a legegyszerűbb, legbiztosabb ezeket a részeket cserélni, mert hiába írtja ki a falból a penészt, az ózon pedig hiába pusztít el minden spórát, és fertőtleníti a felületeket, ha a gombák valahol túlélik a kezeléseket.

Klíma tisztítás gyakori kérdések

Miért jobb az ózonos autóklíma tisztítás, mint a hagyományos vegyszeres, habos módszerek?

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő hatású anyag, sokkal hatékonyabb hatású, mint a klór.
A  hagyományos vegyszerekkel ellen a mikroorganizmusok képesek immunitást kialakítani, ahogy az antibiotikumokra is rezisztensé válnak a baktériumok idővel. Az ózon ellen nem képesek erre, a baktériumok sejthártyáját megbontja, és gyakorlatilag szétrobbannak, mint a kilyukasztott lufi.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagykoncentrációjú ózon végzi.                                                                                                                                                                  

Az ózonos légkondi tisztítás után mennyi idővel lehet újra használni az autót?

A fertőtlenítés 15, vagy 30 perc alatt készül el, majd néhány percet még érdemes szellőztetni, utána nyugodtan használható a jármű.

Bio kárpittisztítás

Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban Bio tisztítószerekkel dolgozunk a kárpittisztítás soránRészletek >>

"A szőnyegtisztítás egy rémálom számomra, mert az olcsó gépek inkább csak felkeverik a port, a foltokról nem is beszélve. Ezért döntöttem úgy, hogy egy profi csapatra bízom most ezt a feladatot. Maximálisan meg vagyok elégedve! A szőnyeg mintha új lenne, a levegő pedig tiszta maradt."
Hajdú Gyuláné, IV. kerület

"A  kisfiam sajnos házipor-allergiás és szok- szor már aludni sem igazán tudott nyugodtan. Az antiallergén ágynemű sem segített magában az alapos kárpittiszttítás nélkül. Mi hiába próbálkoztunk több mindennel, egyik sem hozott valódi megoldást, ezért kerestünk egy proficsapatatot. Az árak? Nekem a fiam egészsége bármennyit megér, szóval köszönöm szépen!"
Tóth Zoltán, II. kerület

"Prémium szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ezért nem kérdés számunkra az első benyomás fontossága, amikor az irodánkba lépnek. Maximálisan meg vagyok Önökkel elégedve és már több vásárlónknak is megadtam az elérhetőségüket. Külön köszönöm, hogy betartják a megbeszélt határidőket is."
Jakab Zsuzsa, X. kerület

"Őszintén megmondom, én utálok takarítani. Plusz szerintem én vagyok az egyetlen férfi, aki az autóját sem sokta szépítgetni, sőt! Zsuzsáékra szerencsére egyszerre rá tudom bízni a szőnyegtisztítást és az autókárpit takarítását is.Nekem ez így kényemes és az árak is jók. Másokat nem is szívesen engednék be az otthonomba."
Nagy Gábor, XXIII. kerület